Cum sa devii vloger auto

Sa realizezi un scurt show pe youtube in care pasiunea ta sa prinda forma este ceva frumos, este ca si cand cresti un copil. Ai pasiunea pentru masini, te pricepi cat de cat, esti carismatic, fa-o! creeaza un cont de youtube care este gratis, incarca filmari cu masini super tari, cand iti tunezi masina sau cand ai o problema tehnica cu masina personala si consideri ca altii au ceea ce sa invete de la tine trecand printr-o asa situatie.

Asta iti poate duce pasiunea la succes sigur, dar in timp. Ce vreau sa spun prin cuvantul „succes”. Acest cuvant folosit de mine poate exprima faima dar si banii. Pasiunea combinata cu timpul si placerea de a face ceva special in timp pot aduce bani. Youtube a demonstrat mereu ca poate aduce sume considerabile de bani oamenilor. Cum mai poti face bani din youtube daca faci vlogo-uri auto? dupa ce iti strangi sa spunem 50 000 sau in cel mai bun caz 100 000 de urmaritori sau subscribers cum le zic oamenii in engleza, poti primi spronsorizari plasand produse astfel incat publicul tau sa le vada si sa le foloseasca daca ei considera ca este ok. Atunci cand imaginea ta este buna in fata lor, acestia vor cumpara imediat de la sponsorii tai. Ceea ce am vazut ca recent la vlogerii din domeniul auto, moto si alte tipuri de genuri care are au la baza youtubeul combinat cu pasiunile barbatilor, acestia vand rapoarte catre site-uri unde iti poti verifica masina pe care deja o ai, pentru a vedea daca are kilometri reali sau daca a fost furata sau avariata in trecut. Cu aceste tipuri de rapoarte mai poti vedea toate acele lucruri mentionate de mine mai sus inainte sa iti cumperi masina. Din tot acest paragraf rezulta ca este un business pentru care tu poti opta in a il dezvolta frumos si natural pe viitor si chiar sa iti aduca profit.

Poti incepe prin a filma problemele avute cu masina personala. De exemplu daca ai un passat din 2005, nu este nici o problema nu trebuie sa ai masini ultimul ragnet. Vei filma problemele si reparatiile pe care le faci la masina pentru ca sunt multi posesori de acest tip de autovehicul, care au aceeasi problema si sunt interesati sa afle mai multe despre avaria aparuta. Nu trebuie sa faci neaparat filmari cu masini de sute de mii de euro, te rezumi la cat poti. Sa fii mereu natural si sa nu urmaresti un scenariu anume. Cumpara un telefon mai performat si filmeaza cat de bine poti. Poti opta pentru varianta de a filma totul fara sa tai scenele sau daca esti putin mai experimentat in programele de editare video, poti monta scenele astfel incat atunci cand ai o pauza in vorbire si totul devine plictisitor, sa sari peste acea pauza.

Cam despre asta este vorba intr-un mic business inceput la tine in dormitor cu un laptop, un telefon si o masina. De ce zic mic business? Si de ce la tine in dormitor? Pentru ca majoritatea timpului acordat pentru montaj il vei petrece acasa in dormitor sau in sufragerie, iar cand spun „mic” ma refer ca nu iti trebuie bani multi investiti, doar timp si pasiune pe care sa o administrezi in mod regulat astfel incat sa iti creezi o comunitate a ta online pe care sa ai amprenta personala.

Cei mai celebri vlogeri din acest domeniu, dupa cunostintele mele sunt Ady Popescu, GajuKid si Ovidiu Pop. Trei baieti care au stiut sa isi faca atat de bine cartile incat sunt faimosi. Bine, acestia au avut si bani sa investeasca in masini de lux, cel putin Ovidiu Pop ce are in garaj sau a avut, ferrari, lambo, m6 cred ca din anul 2018, mercedes s-class un an destul de recent, audi q7 2017 (anii pe care i-am scris pot varia cu un an in urma sau inainte). Este foarte greu sa cunosti atatea detalii despre acest Ovidiu Pop sau chiar si alti vlogeri.

Ofera-le fanilor tai detalii curate, fara cuvinte pompoase, vorbeste ca si cand ei sunt prietenii tai si stati la o bere sa mai povestiti.

Masinile pot aduce la un loc multi pasionati, noi barbatii iubim masinile dar si femeile, aceste doua lucruri ne leaga oricat de mult suntem atrasi si de alte pasiuni ale vietii de zi cu zi.